Vivo X90 serisi bir kez daha kendini gösterdi: İşte model model özellikler

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Vivo, yakın zamanda yeni serisi Vivo X90’ı resmen tanıtacak. Peki serideki modeller hangi özelliklerle gelecek?

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, son zamanlarda hem popülarite hem de buna bağlı olarak pazar payı anlamında önemli bir gelişim sağlıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin en hızlı yükseliş yaşayan markası konumuna gelen Vivo, Avrupa’da da benzer bir başarıya imza atmış durumda. Şirketin bu süreci sürdürebilmek için güvendiği yeni serilerinin başında ise Vivo X90 geliyor.

Yakın zamanda resmi tanıtımının gerçekleşmesi beklenen bu seride, Vivo X90, X90 Pro ve X90 Pro+ modelleri bulunacak. İlk olarak standart modele göz atacak olursak, bu cihazın karşımıza MediaTek Dimensity 9200 yonga setiyle geleceğini görüyoruz. Aslında yeri gelmişken hemen belirtelim, serideki bütün modeller aynı işlemci kümesinden güç alıyor. 6,78 büyüklüğünde 1260 x 2800 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekranla karşımıza çıkacak olan telefon arka yüzeyinde 50MP + 12MP + 12MP’den oluşan üçlü bir yapıya sahip olacak.

Vivo X90 serisi bir kez daha kendini gösterdi: İşte model model özellikler

Vivo X90 Pro modeline baktığımız zamansa, bu cihazın ekran ve yonga seti konusunda küçük kardeşiyle aynı özelliklere sahip olduğunu kamera kurgusunu ise 50MP + 50MP +12MP şeklinde değiştirdiğini görüyoruz.

Son olarak serinin en üstün modeli olan Vivo X90 Pro+’a baktığımız zaman ise, yine asıl farkın arka kamerada yattığını görüyoruz. Nitekim bu cihaz arka yüzeyinde 50MP + 50MP + 48MP + 64MP’den oluşan dörtlü bir kamera kurgusu ile karşımıza çıkacak. Her üç telefonun selfie kamera tercihini ise 32MP’den yana kullanacağını da tekrar hatırlatalım.

Samsung, Android 13 güncellemesinde şov yapmaya hazırlanıyor
POCO X5 5G’nin özellikleri sonunda netleşti
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber