Xiaomi akıllı telefon fiyatlarında büyük indirim!

2020 yılının ilk ayı ile beraber Xiaomi modellerinde güzel indirimler ortaya çıktı. İşte detaylar!

2020 bizler için kabul etmek gerekir ki pek de iyi geçmedi. Gerek pandemi sebebi ile evlere kapanmamız, gerekse her gün yaşanan acı kayıplar psikolojimizi adeta alt üst etti. Tabii ki teknoloji sektörü de tüm bu gelişmelerden olumsuz anlamda etkilendi. Tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar, akıllı telefon fiyatlarının artması ile sonuçlandı ve tüketiciler hemen her ay çeşitli zamlar ile karşı karşıya kaldı.

2021 yılının ilk ayında ise nispeten daha iyi gelişmeler ortaya çıkmış durumda. Buna göre Android dünyasındaki bazı akıllı telefon modellerinde güzel indirimler var ve bu sizleri bekliyor! Eğer yeni bir telefon sahibi olmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden sizler için derlediğimiz indirime giren Xiaomi modelleri galerimize göz atmalısınız.

Xiaomi özellikle ülkemizde oldukça popüler hale geldi. Fiyatların bolca arttığı 2020 yılında fiyat-performans ürünleri sunarak şöhretini arttıran şirket, şu anda en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Siz de Xiaomi akıllı telefonlarını beğeniyor ve bütçenize uygun buluyorsanız listemize göz atmanızda fayda var. Zira hazırladığımız bu haberde orta seviyeden tepe segmentine kadar pek çok yelpazeden akıllı telefon bulunuyor.

Popüler Haberler