Xiaomi Mi 11 ile çekilmiş fotoğraflar görenleri hayrete düşürüyor

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 11 ile çekilmiş fotoğraflar yayınlandı. Fotoğraf çekmek için telefon almak isteyenler Mi 11'e bayılacak.

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, 2020 yılı bitmeden Aralık ayında merakla beklenen amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 11 ile karşımıza çıkmıştı. Gücünü Snapdragon 888 yonga seti ve 8 GB / 12 GB RAM'den alan telefon, kamera özellikler ile ön plana çıkarılmıştı.

Telefonun arka bölümünde 108 MP 1/ 1.33″ Samsung sensör f/1.85 diyafram ana + 13 MP 123 ultra geniş açılı lens f/2.4 diyafram + 5 MP f/2.4 diyaframlı kamera kurulumuna yer verilmişti.

Xiaomi Mi 11'in tanıtımından sonra, telefon ile çekilmiş fotoğrafların ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Bugün Mi 11'in 108 Megapiksellik devasal sensörü ile çekilmiş olan fotoğraflar resmi olarak yayınlandı. Görenlerin ağzını sulandıran bu fotoğraflar, sanki DSLR fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi bir netliğe sahip.

Beyaz dengesi, renk, doku ve keskinlik açısından oldukça tatmin edici olan Xiaomi Mi 11'in kamerası, henüz DxOMark ekibine konuk olmadı. Tahminlerimize ve gördüklerimize göre; Xiaomi Mi 11'in kamerası en iyi fotoğraf çeken telefonların ilk beşine girecek.

Popüler Haberler