Xiaomi Mi 12 gün yüzüne çıkıyor!

Çinli üretici Xiaomi, yeni bir amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi 12 üzerinde çalışıyor. İşte yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 12!

Xiaomi Mi 12, çok yakında ortaya çıkıyor. Çinli kaynaklar bu cihazın önümüzdeki aylarda, yani 2021'in sonundan önce piyasaya sürülmesinden bahsediyorlar. Yaklaşan amiral gemisi modeli birkaç kaynakta tekrar tekrar ortaya çıktı. Gelen bilgilere bakılırsa cihazın lansmanının Aralık ayının ortalarında planlandığı belirtiliyor. Xiaomi Mi 12 yeni nesil işlemci ile donatılmış ilk akıllı telefon modeli olacak.

Şimdiye kadarki mevcut raporlara göre, Xiaomi Mi 12 serisi yine kamera bölümünde büyük iyileştirmelerle gelecek. Popüler kaynaklardan gelen rapora göre, Digital Chat Station, 1 inçlik taban kullanan 192MP ana kamerayı kullanacağı kesinleşti.

Xiaomi Mi 12 Özellikleri!

  • Ekran: 6.88 inç AMOLED
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 898
  • Bellek: 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 192 Megapiksel + henüz bilinmiyor
  • Ön Kamera: 32 Megapiksel Çözünülürlük
  • Pil: 5.000 mAh pil (120W hızlı şarj / 100W kablosuz şarj)
  • Yazılım: Android 12 MIUI 13

Xiaomi akıllı telefon Xiaomi Mi 12 modeli LTPO ekran ile gelecek. Yenileme hızını gerektiğinde 1'den 120 Hz'e dinamik olarak ayarlayabileceksiniz. Bu size büyük miktarda enerji tasarrufu sağlayacak.

LTPO, Düşük Sıcaklıkta Polikristalin Oksit'in kısaltmasıdır. LTPO, herhangi bir ek donanım olmadan ekranların yenileme hızını önemli ölçüde azaltabilir. İzlediğiniz şeye bağlı olarak ekran 120 Hz'den 10 Hz'e düşecek ve bunların tümü gerçek zamanlı olarak gerçekleşecek.

Bununla birlikte, hala güce ihtiyacınız olursa, Mi 12 120W'a kadar ultra hızlı kablolu şarj ve 100W'a kadar hızlı kablosuz şarj özelliği ile gelecek. Özellikle, kablosuz şarj nispeten ilginç bir özellik olacak. 100W'a kadar kablosuz şarj gücüne sahip bir şarj pedinin yakın zamanda tanıtılması nedeniyle bu özellik gerçeğe dönüşmüş olacak ve Mi 12 bu özellikteki ilk model olacak.

Mevcut bilgilere göre Xiaomi Mi 12, bu yıl sonuna kadar tanıtılacak. Buna ek olarak, resmi sunumun Aralık 2021'de yapılması ve cihazın yeni işletim sistemi MIUI 13 ile birlikte gelmesi muhtemel görünüyor. Mi 12 fiyatının 1.000 dolar civarında olması tahmin ediliyor.

Apple iPhone 13 için nereden ilham alıyor?
iQOO 8 ve iQOO 8 Pro çok hızlı!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber