Xiaomi Mi 4 için Android 6.0 güncellemesi yayınlanacak

Xiaomi'nin üst düzey telefonların Mi 4 için nihayet kapsamlı bir güncelleme yayınlanacak. Yayınlanan ekran görüntüsü Mi 4 için Android 6.0 güncellemesinin uzakta olmadığını gösteriyor.

Xiaomi Mi 4 kullanıcılarına iyi haberlerimiz var. Temmuz 2014’te açıklanan ve o dönem Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle piyasaya sunulan Xiaomi Mi 4 nihayet kapsamlı bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Tepe modellerinden Mi 4 için Lollipop güncellemesini yayınlamayan Xiaomi görünüşe bakılırsa telefonu direkt Android 6.0’a sürümüne yükseltecek. 

İlginizi çekebilir; 

Xiaomi arayüz operasyon müdürü RanGer, resmi Weibo hesabından Android 6.0 ve MIUI 7 sürümlerini çalıştıran bir Mi 4 görüntüsü paylaştı. Paylaşılan görüntü Xiaomi Mi 4 için Android 6.0 tabanlı MIUI 7 hazırlıklarının başladığını gösteriyor.

Xiaomi Mi 4'e Android 6.0 geliyor

Geliştirme süreci ne zaman sona erer bilinmiyor fakat Xiaomi Mi 4 için Android 6.0 güncellemesinin çok da uzakta olmadığını söyleyebiliriz. Xiaomi Mi 4 kullanıcıları ayrıca Microsoft'un önümüzdeki günlerde yayınlanacağı Windows 10 Mobile ROM'u bekliyor. 

Xiaomi Mi 4 şu sıralar 1000 lira fiyat etiketiyle ülkemizde satışta. 

İkinci nesil Galaxy A8 iddialı özelliklere sahip olacak
BlackBerry’nin bir sonraki Android telefonuna Exynos 7420 güç verecek
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber