Xiaomi Mi Note 11 kuralları tamamen değiştiriyor

Xiaomi yen ürünü ile fiyat/performans segmentinde çok dikkat çekeceğe benziyor. Gelen bilgiler nezdinde yeni cihaz mükemmel resim ve kamera kalitesi ile gelecek.

2019'un sonunda Xiaomi, Xiaomi Mi Note 10 adı verilen uzun zamandır beklenen akıllı telefonu dünyaya tanıtmıştı. Sadece son zamanlarda bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra bir halef göreceğimiz bildirildi Xiaomi Mi Note 11.

Xiaomi markası bir dizi akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni cihazın şimdilik adının Xiaomi Mi CC11 olarak belirtildiği iletildi. Güncel gelen haberlere göre, cihazın Ağustos ortasında veya sonlarında pazara sunulabileceği belirtiliyor. Çinli kaynaklar Mi CC11 ve Mi CC11 Pro olarak adlandırdıkları cihazın özellikleri hakkında bilgi paylaştılar.

Xiaomi Mi Note 11 Çok Yakında 108 MP Kamera İle Geliyor

Mi CC 11 orta seğmen cihaz 90 Hz yenileme hızına sahip, OLED ekranın yanı sıra Qulacomm Snapdragon 780G yonga seti ile geliyor. Arka kamera modülü, diğer kameraların yanı sıra, 64 MP ana lens ve telefoto lensten oluşabilir.

Mi CC11 Pro amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 870'i aynı OLED ekrana ve 90 Hz veya daha yüksek yenileme hızına sahip olarak gelecek. Arkasında 5 kat yakınsamalı bir periskop yerleştirilecektir. Pro modelde 108 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alacak. 

Mi Note serisi, piyasadaki en iyi fotoğraf sensörlerine sahip olması ile biliniyor. Yeni cihazın 200 MPx sensör ve 12x optik zoom ile gelmesi muhtemel. Daha sonra normal bir dijital efekt olan hibrit 120x yakınlaştırma olacağı ise kesin gözüyle bakılıyor.

Xiaomi Mi CC 11 akıllı telefonun gelişiyle ilgili haberler, aslında ürünün Xiaomi Mi Note serisine dahil olacağını gösteriyor. MIUI 12.5 arayüzü ile kutusundan çıkacak olan telefon MIUI 13 güncellemesini ilk alacak modeller arasında yer alacak. Görünüşe göre, Xiaomi Mi CC 11 / Xiaomi Mi Note 11 yakında Ağustos konferansında sunulacak.

Xiaomi’nin fiyat/performans segmentindeki yeni cihazı olacak olan CC 11/Mi Note 11 serisinin 400 dolar civarında olacağı söyleniyor. Modern bir görünüme sahip olan ürünün Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor.

Xiaomi markasının güncel akıllı telefonları hakkında içeriden gelen bilgi Xiaomi Mi 12 hakkında. Mi 12 200 megapiksel lense ve Qualcomm Snapdragon 895 yonga setine sahip olabilir. Cihaz yıl sonunda piyasaya sürülebilir. Bu özellikle ile yine Xiaomi çok dikkat çekecek gibi görünüyor.

Oyunseverler! Bu duvar kağıtları sizler için!
5 yıl güncelleme mi? Resmen Androidli iPhone!
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber