Xiaomi Redmi Note Pro 2, Redmi Note 3 olarak yarın açıklanabilir

Xiaomi Redmi Note Pro 2'nin adı Redmi Note 3 olabilir.

Çinli dev şirket Xiaomi’nin yarın bir etkinlik düzenlemesi ve dört adet cihaz tanıtması bekleniyor.  Bu cihazlardan biri de, metal kaplı ve parmak izi tarayıcılı Xiaomi Redmi Note 2 Pro olacaktı.

Haftalardır telefonun adı Xiaomi Redmi Note 2 Pro olarak anıldı ancak, görünüşe göre şirket adını çok uzun buldu ve farklı bir isim kullanmaya karar verdi. Xiaomi’nin resmi Weibo sayfasında yayınlanan teaser görüntü, Redmi Note 2 Pro’nun aslında Redmi Note 3 olarak geleceğini ortaya koyuyor.

Daha önce de Xiaomi CEO’su Lin Bin, Çinli blog Weibo üzerinden Xiaomi Redmi Note 3’ün fotoğrafını paylaşmıştı. Fotoğraf, telefonun bir çift LED flaş ile yuvarlak arka kamerasını  gösteriyordu.

Xiaomi Redmi Note 3 teknik özellikleri:

Geri kalan özelliklere gelince telefon, 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip 5.5-inç ekrana sahip ve sekiz çekirdekli 2GHz işlemci taşıyan MediaTek MT6795 yongaseti ile güçlendirilmiş. Bu işlemci tipik big.LITTLE çip değil ve sekiz Cortex-A53 çekirdeklerini aynı anda çalıştırabilirsiniz. 2GB / 3GB RAM,  16GB dahili depolama, 13MP arka kamera, selfie çekmek ve görüntülü sohbetler için 5MP ön kamera, 3060mAh pil ve Android 5.0.2 işletim sistemi Xiaomi Redmi Note 2 Pro’nun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

3GB RAM sunan birimi biraz daha fazla fiyata sahip iken, 2GB RAM ile gelen modelinin 172 $ fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Xiaomi’nin Yarın Redmi Note 3’ün yanı sıra, Xiaomi Mi Pad 2 ve akıllı saatini de resmen tanıtması bekleniyor. Son söylentiler Snapdragon 820 işlemci ile güçlendirilen Xiaomi Mi 5’de bu etkinlikte tanıtılabilir.

Bakalım yarınki etkinlikte bizi hangi sürprizler bekliyor.

 

Redmi Note 3 daha önce TENAA sertifikası almıştı. Bu sertifika ile birlikte sızdırılan görselleri sonraki sayfalarda inceleyebilirsiniz.




Huawei Mate 8: İki farklı ekran çözünürlüğü, 3D Touch ve ilk fiyat bilgisi
Quadro, kayak gözlüğü Smart Goggles 2HD tanıttı!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber