Xiaomi'nin Aralık ayında patlatacağı bomba ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 12X akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Aralık ayında gelmesi beklenen cihazın özelliklerine gelin bir göz atalım.

Yaklaşan Xiaomi 12 serisiyle ilgili şimdiye kadarki raporlar, şirketin seriyi Aralık ayında vanilya Xiaomi 12 ile başlayarak birkaç hafta ve ay boyunca birden fazla etkinlikte tanıtacağını ortaya koydu.

Şimdi  de yeni bir rapor, önümüzdeki ay ilk duyuru etkinliğinde en az iki üyenin tanıtılacağını söylüyor. Söylentiler arasında kısa süre önce kendini gösteren Xiaomi 12X var. Akıllı telefon, Xiaomi 12 ile birlikte duyurulacak.

Xiaomi'nin Aralık'ta patlatacağı bomba ortaya çıktı

Güncel bilgilere göre cihazın Snapdragon 870 yonga seti ve 6.28 inç OLED ekrana sahip uygun fiyatlı, kompakt bir amiral gemisi olması bekleniyor. Arkasında 50 MP'lik bir ana kamera olacak. Çin'den gelen rapor, iki akıllı telefon için de kesin bir çıkış tarihi vermiyor. Ancak Aralık ayına pek bir şey kalmadığı için net bir bilgi almamız uzun sürmeyecektir.

Gelen bilgilere göre yeni telefon Çin pazarı için 2112123AC ve küresel pazar için 2112123G model numaralarına sahip. Bu da cihazın hem Çin'de hem de global sürümde piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor. Cihaz ekran tarafında ise 6.28 inç FHD+ AMOLED ekrana ve 120Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelecek. HDR10 sertifikalı bir ekranla gelecek olan cihaz ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Tüm detaylar çok kısa sürede ortaya çıkacak.

iPhone 13 Pro fiyatı 38 bin TL’ye çıktı! İşte yeni fiyatlar!
Apple’dan şok Türkiye pazarı kararı! Buraya kadarmış!
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber