Xperia Z3 Launcher (Başlatıcı) uygulamasını diğer Android cihazlara yükleyin

Sony'nin yeni Launcher uygulamasını Android cihazınızda deneyin.

Sony’nin IFA’da lanse ettiği yeni amiral gemisi akıllı telefon Xperia Z3’ün tanıtımından kısa bir süre sistem dökümü geliştiriciler tarafından elde edildi. İlk olarak telefonun tüm duvar kağıtlarını yayınlayan geliştiriciler bu defa Sony’nin Xperia Z3’te yer verdiği yeni Launcher (başlatıcı) uygulamasını diğer Android cihazlara uyarlamayı başardı. Android 4.2.2 Jelly Bean ve üzeri sürümler tarafından desteklenen yeni Launcher uygulamasında Sony’nin bazı yeniliklere yer verdiğini görüyoruz. Bunların başında menüde büyüyen ikonlar geliyor. Bir diğer yenilik ise arayüzün daha şeffaf bir yapıya bürünmesi oldu.

Xperia Z3’te yer alan Launcher uygulamasını Android cihazınızda denemek istiyorsanız BURADAN gerekli olan APK dosyasını indirebilirsiniz. APK dosyaları root yetkisi olan ve olmayan cihazlar için ayrı olarak hazırlandı. Root yetkisi olmayan Launcher uygulamasında widget’lar ya da yeni şeffaf sistem desteklenmeyebilir.

APK dosyasını Android cihazınıza attıktan sonra herhangi bir dosya yöneticisiyle yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.

kaynak: forum.xda-developers








Apple iPhone 6 çalışır vaziyette görüntülendi (Video)
Gerçek iPhone 6'ya ait yeni görüntüler geldi
TCL Türkiye’deki televizyon pazarını salladı, bu fiyata 58 inç televizyon bedava
Sonraki Haber