ZTE Blade V10 ön kamerası ile dikkat çekiyor!

ZTE, MWC 2019 kapsamında en yeni modellerini görücüye çıkarttı. Bunlardan en ilginci ise kuşkusuz Blade V10 oldu. İşte detaylar!

MWC 2019 kapsamında en yeni telefon modellerini tanıtan ZTE, Blade V10'u resmi olarak tüketicilerin beğenisine sundu.

ZTE Blade V10 ön kamerası ile dikkat çekiyor!

Peki cihaz bizlere neler sunuyor? 6.3 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekran üzerine kurulu olan Blade V10, henüz hangi işlemciden gücünü alıyor bilmiyoruz ancak 32 MP çözünürlüğünde ön kamerası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Cihazın 2.1 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciden gücünü aldığını belirten ZTE, farklı bir tasarım anlayışı ile de karşımıza çıkmış gibi duruyor. 3 - 4 GB RAM ve 32 - 64 GB depolama alanı sunan telefonun arkasında parmak izi okuyucu da mevcut. 

Arka kasasında toplam 2 adet kamera kurulumuna sahip olan Blade V10, ön kamerada iyi iş çıkarırken aynı şeyi arka kameralar için dile getirmek biraz zor diyebiliriz. 16 MP çözünürlüğündeki ana kameraya, 5 MP ikinci kamera eşlik ediyor.

Batarya konusunda da zayıf olan cihaz, 3100 mAh'lık bir bataryaya yer veriyor. Ek olarak ZTE Blade V10’da USB-C portu da yer alıyor. Toplamda üç farklı renk seçeneği ile Mart 2019'da satışa sunulacak olan telefonun fiyatı henüz resmiyet kazanmış değil.

Bu yıl 25-28 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek MWC 2019 etkinliğini yerinde takip edeceğiz. En güncel haber, video ve içerikler için MWC 2019 sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

MWC 2019'da objektifimize yansıyanlar!
Infinity-U ekranlı Samsung Galaxy A50 tanıtıldı!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber