Akıllı telefonunuzu korumanın 10 basit yolu. Nasıl Yapılır!

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu zararlı yazılımlardan ve zararlı uygulamalardan korumanızın birçok yolu olduğunu biliyor musunuz? İşte 10 basit yolu!

Android işletim sisteminin gelişimini neredeyse hepimiz geçmişten bugüne kadar takip ediyoruz. Gelişiminin yanında ciddi de bir kitlesi var. Her ne kadar bazı uygulamalar Android işletim sistemine geç geliyor olsa da bu süre geçmişe göre azaldı. Geçmişte 6-7 ay kadar beklenen süre şimdi neredeyse 3-4 hafta. Hatta kaliteli birçok uygulama önce Android işletim sistemini kullanan kullanıcılara sunulur oldu. İşte bu, büyük bir gelişimin nedeni.

Android işletim sisteminin açıkları yok mu? Tabii ki var. Örneğin güncelleme alma problemi yıllardır devam ediyor. Fakat bu konuda da kendini geliştirdiğini söylememiz gerekli. Güncellemelerin tam anlamıyla yapılmaması ya da mevcut telefonlarınıza gelmemesi risk oluşturan bir durum. Şimdi bu riskleri ele alacağız. Android cihaz güvenliği nasıl sağlanır detaylı bir şekilde 10 basit madde ile bunu inceleyelim.

Android Telefonunuzu Korumanın Yolları!

Popüler Haberler