En iyi ücretsiz VPN uygulamaları 2022

Sosyal medyaya giremiyorum diye üzülmeyin. Sizler için en iyi ücretsiz VPN uygulamaları 2022 listesi hazırladık. İşte Facebook, YouTube ve Instagram için en iyi VPN uygulamaları.

Geçtiğimiz gün yaşanan olaylardan sonra özellikle sosyal medya tarafında bazı erişim sıkıntıları meydana gelmeye başladı. Bu yüzden pek çok kullanıcı sosyal medya hesaplarına ücretsiz VPN uygulamaları kullanarak erişmeye çalışıyor.

Peki en iyi ücretsiz VPN uygulamaları 2022 hangileri? Malum söz konusu VPN uygulaması olduğunda, kullanıcılarda bir güvensizlik, bir ön yargı olabiliyor.

Nitekim pek çok kullanıcı bu tutumunda haksız da sayılmaz. Çünkü VPN uygulamalarının pek çoğu telefonlara zarar veren, virüs kökenli yazılımlar barındırabiliyor.

Fakat sizlere önereceğimiz uygulamalar sayesinde virüs sıkıntısı olmadan dilediğiniz sosyal medya kanalına rahatlıkla erişebileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey VPN uygulamasını akıllı telefonunuz ya da bilgisayarınız üzerine indirip kurmak.

Elbette şunu da belirtmemiz gerekiyor. Pek çok ücretsiz VPN uygulaması tam verimli olarak çalışmayabiliyor.

Bunun temel sebebi ise VPN uygulamalarının genelinin ücretli olması. Lakin size önereceğimiz uygulamalarda günün sonunda beklentilerinizi karşılayacaktır. Tabi ki erişim sıkıntısı kalktığında VPN uygulamasını kullanmamanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca bazı uygulamaların tüm telefonu tünellediğini yani sadece tarayıcı değil, tüm uygulamaları VPN üzerinden ağa erişir hale getirdiğini belirtelim.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en iyi ücretsiz VPN uygulamaları 2022 listemizle başbaşa bırakalım.

En iyi ücretsiz VPN'ler

Popüler Haberler