2020 BMW 4 Serisi Coupe tanıtıldı!

2020 BMW 4 Serisi Coupe, tanıtıldı! Modelde ilk göze çarpan ise, broşür fotoğraflarında gördüğümüz devasa böbrek ızgarası oluyor.

BMW yeni modeli G22 4 serisi Coupe için online uluslararası lansmanını gerçekleştirdi. Üzerinde dört ve altı silindirli motorlarla birlikte ortaya çıkan araç bu yıl satışa sunulacak.

Modelin G20 BMW 3 Serisi'nden tasarım olarak kendisini ayırmayı başarmış olduğu görülüyor. Zira modelin ilk bakışta, 3 serisi sedan tipinin aksine, büyük ve dikey böbreklerle dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ızgaranın yine 3 serisinden farklı olarak yekpare olduğunu ayrıca belirtelim.

Bunun yanında modelin, 3 Serisi'ne göre 57 mm daha alçak olması ve arka iz genişliğinin 23 mm artmış olduğunu söyleyelim.

Türkiye'de 420i adı ile satılacak olan yeni 4 serisi, Avrupa pazarındaki 184 bg'lik 2.0 motor yerine 170 bg gücündeki 1.6 litrelik üniteden beslenecek.

Aracın ön çamurlukları 5 serisi ve 7 serisi'ne oldukça benziyor. Stop dizaynı açısından da makyajlı E-Serisi Sedan'a göz kırpmıyor değil. Ancak yine de 420i'nin diğer modellerinden ayrışan, özgün bir çizgiye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

2020 BMW 4 Serisi Coupe, 7 farklı model ile bizleri karşılıyor;

Popüler Haberler