2020 Citroen C5 Aircross fiyat listesi! İşte fırsat!

Bugün 2020 Citroen C5 Aircross fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Otomobil pazarındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Citroen C5 Aircross. SUV dünyasının en çok tercih edilen modellerinden birisi olan C5 Aircross, gerek geniş iç ve bagaj hacmi sayesinde beğeni toplamayı başarıyor. Aracın iç kısımdaki malzeme kalitesi çok yüksek olmasa da, yol tutuşu ve süspansiyonu ile beraber kullanıcılarına gerekli konforu sağlamayı başarıyor.

Citroen C5 Aircross bizlere kapılarını 1.2 litrelik bir motor ile açıyor. Bu motorun tam otomatik bir şanzıman ile desteklendiğini de ifade etmiş olalım. Bu donanım seviyesi, 303.000 TL'lik bir fiyat etiketi ile alıcı buluyor. Eğer bu versiyon seçeneği bana yetmez diyenlerdenseniz, 1.5 litrelik donanım paketini tercih edebilirsiniz. Bunun için ödemeniz gereken bedel ise 369.500 TL oluyor.

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan aracın bütün versiyon seçeneklerini ve fiyat listesini sizlerle paylaşalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler