2020 Dacia Duster fiyatlarına zam! Sanki Range Rover alıyoruz

2020 Dacia Duster fiyatları bir kez daha güncellendi. İşte aracın yeni fiyat listesi!

Türkiye sıfır otomobil piyasasındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise SUV araçları arasında belki de en uygun olanlarından birisi olan 2020 Dacia Duster olacak. Model nispeten uygun fiyat kombinasyonları ve geniş versiyon seçenekleri ile ülkemizde tercih konusu oluyor. Aracın yenilenmiş fiyat listesi ise şirketin resmi internet sitesi tarafından paylaşıldı. Buna göre modelin ufak da olsa bir zam aldığını gözlemlemiş oluyoruz.

2020 Dacia Duster fiyatları, 100 TL'lik bir zam gördü. Bunun tüketicileri hemen hemen hiç etkilemeyeceği zaten aşikar. Zammın sebebi ise ÖTV oranları ile alakalı olabilir. Bu zam bir versiyon hariç olmak üzere bütün seçeneklerde var.

Ancak Prestige 1.3 Tce 130 bg 4x2 E6DFull olarak adlandırılan paket, ciddi bir fiyat indirimi ile yeni listedeki yerini almış durumda. Bunun otomobil tutkunları için iyi bir fırsat olabiliceğini ifade edelim. Geçtiğimiz ay 202.000 TL'den satılan paket, hali hazırda 197.100 TL'lik fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2020 Dacia Duster fiyat listesine bir göz atmış olalım. İşte güncel liste!

Popüler Haberler