2020 Fiat Egea Sedan 12 bin liraya varan indirimle satışta!

2020 Fiat Egea Sedan kampanya fiyatları yüz güldürmeye devam ediyor! 12 bin liraya varan indirimler mevcut!

2020 Fiat Egea Sedan kampanya fiyatları 12 bin liraya varan indirimler ile yüz güldürmeye devam ediyor!

Bilindiği üzere Covid-19 pandemisinin sürmesi ve vaka sayılarındaki artış sebebi ile toplu taşımaya binmek istemeyen vatandaşlar otomobil fiyatlarını incelemeye devam ediyor. Zira pandemi etkisiyle toplu taşıma yerine özel otomobilleriyle seyahat etmek isteyen kişiler hem sıfır hem de ikinci el araçlara yöneliyor olması oldukça manidar. Bu doğrultuda sıfır otomobillerin fiyatları da her ay değişiklik gösterebiliyor.

Yıl sonu kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği markalardan biri İtalyan Fiat olurken, grubun Türkiye'de üretimi yapılan Egea modeli ise en çok ilgi gören otomobil modellerinden oldu.

Egea, 500, 500L, 500X, Panda, Fiorino Panaroma, Doblo Panaroma gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Fiat, 2020 model sıfır araç modellerinde yeniden fiyat değişikliğine gitti.

Zaten içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımışken, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni ile değişen fiyatlar derken, Ocak ayının güncel fiyat listesi de belli oldu.

İşte yeni değişen fiyatlar sonrasında, 2020 Fiat Egea modellerinin yer aldığı fiyat listesi;

Popüler Haberler