2020 Honda CR-V fiyatları 500 bin TL'yi zorluyor!

2020 Honda CR-V 500 bin TL'ye yaklaşan fiyatları ile cep yakmaya devam ediyor!

Koronavirüs salgını nedeni ile insanlar toplu taşıma araçlarını kullanmaktan kaçınıyor.  Yaşanan bu pandemi sebebi ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketliliğin fiyatlara yansıdığını bir süredir görmekteyiz. Bu durumun yanı sıra geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni de, fiyatların sık sık güncellenmesine sebep olan etkenler arasında yer alıyor.

Civic Sedan, Civic Hatchback, HR-V, CR-V, Civic Type R gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Honda, içinde bulunduğumuz Ocak ayı için 2020 model Honda CR-V fiyatlarında şimdilik değişikliğe gitmedi.

Ancak yeni yıl ile beraber MTV'ye gelen artışın, bazı otomobil markalarının modellerine yansıtmaya başladığını gördük. Muhtemelen ciddi bir fiyat değişikliği olmasa bile, Honda da bünyesinde barındırdığı otomobil modellerine bu fiyat değişikliğini yansıtacaktır diye bekliyoruz.

Honda CR-V en düşük paketi 425 bin 200 TL iken, en dolu paketi ise 492 bin 400 TL'yi devirmiş durumda.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2020 model Honda CR-V güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2020 model Honda CR-V modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler