2020 Hyundai Tucson 68 bin 460 TL'ye varan indirimlerle satışta!

Kompakt tasarımı sportif çizgilerle birleştiren 2020 Hyundai Tucson 68 bin 460 TL'ye varan indirimlerle satışta!

Döviz kurlarındaki artışların ardından otomobil fiyatları yeniden güncellendi. Birçok otomobil markası, fiyatlarında artış gerçekleştirdi, bunlardan biri de Hyundai. Ancak markanın 68 bin 460 TL'ye varan indirimli kampanya fiyatları bu ateşi bir nebze söndürüyor...

Hyundai, i10, i20, Kona, Tucson gibi model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Hyundai, 2020 ve 2021 model sıfır araç model fiyat listesini yeniden güncelledi ve Nisan ayı fiyat listesi de kendini gösterdi.

6 ayrı fiyat seçeneği ile satışa sunulan Hyundai Tuscon'ın en boş model fiyatı, 389.900 TL'den başlıyorken, en dolu modelinin ise 439.900 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Bilindiği üzere Hyundai Tuscon’un ön far grubu, tamamen LED aydınlatmalardan oluşuyor. Modelin HTRAC 4x4 çekiş sistemi ile engebeli arazilerde de yol tutuşunu maksimum düzeyde sağlamaya yardımcı oluyor.

Sürücünün direksiyon, gaz, fren ve bunların dışında yaptığı hemen hemen tüm hareketleri takip eden bir sistem olan DAW (Sürücü Uyarı Sistemi), sürücünün yorgun olduğunu ve mola vermesi gerektiğini anlayarak sürücüye sinyal gönderiyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan dizel ve benzinli motor seçenekleri ile her türlü sürücü tarzına hitap eden 2020 model Hyundai Tucson'ungüncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2020 model Hyundai Tucson modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler