2020 Hyundai Tucson fiyatlarına kur zammı! İşte yeni fiyatlar!

2020 Hyundai Tucson fiyatlarına bir zam daha geldi. İşte beğenilen aracın en güncel versiyon seçenekleri ve fiyat listesi!

Ülkemizde hemen hemen bütün otomobil markaları fiyatlarını güncelledi ve güncellemeye de devam ediyor. Tabii ki de güncellemeden kastımız fiyatlardaki ciddi artışlar. Özellikle SUV modellerinde çok kısa süre içerisinde büyük zamların yaşandığına şahit oluyoruz. Bu gerçekten de oldukça üzücü zira Türkiye'de SUV modellerine olan talep bir hayli fazla. Bu modeller arasında en çok beğeni kazanan araçların başında ise hiç şüphesiz ki 2020 Hyundai Tucson geliyor. Hyundai resmi sitesini ziyaret ettiğimiz zaman, gerek geniş iç hacmi gerekse şık tasarımı ile dikkat çeken aracın fiyatına bir zam daha geldiğini görmüş oluyoruz.

Bu zammın en temel sebebi ise döviz kurlarında meydana gelen artışlar. Başka bir söylemle TL'nin ciddi oranlarda değer kaybetmesi, 2020 Hyundai Tucson fiyatlarına da yansıyor. Çok değil, bundan yalnızca bir ay önce en boş paket için istenen bedel 301.460 TL iken, şu anda bu 316.460 TL olarak belirlenmiş durumda. Dilerseniz biz de sözü daha fazla uzatmayalım ve aracın fiyat listesine bir göz atmış olalım.

Popüler Haberler