2020 model Ford Focus 24 bin TL'ye varan indirimle satışta! - Ocak

2020 model Ford Focus Ocak ayı fiyatları belli oldu! İşte yeni fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu yüksek faiz eleştirisinin ardından, gözler devlet bankalarına çevrilmişti. İlk adımın ise Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'dan geldiğini sizlere duyurmuştuk.

Halkbank uzun bir aradan sonra bir ilke imza atarak kredi faiz indirimi yaptığını duyurdu. Yapılan açıklama sonrasında Halkbank kredi faiz oranlarında ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.77 seviyesinden yüzde 1.62 seviyesine çekildi. Aynı şekilde yeşil ışık taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,62 olarak revize edildi. Hal böyle olunca otomobil alma niyetinde olan vatandaşlar sıfır araç fiyatlarını yeniden takip etmeye başladı.

Ford, Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Ecosport, Mondeo, Galaxy, S-MAX, Edge, Mustang gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Ford, 2020 model sıfır araç modellerini yeniden güncelledi ve Ocak ayı fiyat listesi de kendini gösterdi.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2020 model Ford Focus güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2020 model Ford Focus modellerin yer aldığı  yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler