2020 Nissan Micra fiyatları güncellendi! İşte yeni fiyatlar

2020 Nissan Micra fiyatları bir kez daha güncellendi. İşte aracın güncel fiyat listesi!

Ülkemizdeki otomobil fiyatları 2020 yılında bir hayli değişkenlik gösterdi. Her sınıftan aracın fiyatlarında sürekli olarak bir oynaklığın söz konusu olması biraz canımızı sıktı. Ancak 2021 ile beraber bazı otomobillerin fiyatlarında indirimlerin yapıldığına şahit oluyoruz.

Fakat bugün güzel bir haberimiz yok. B Sınıfının en dikkat çeken otomobillerinden birisi olan 2020 Nissan Micra fiyatları güncellendi. Ancak bu güncelleme, maalesef ki aşağı yönlü değil. Resmi internet sitesi üzerinden edindiğimiz bilgilere göre çok ufak da olsa bazı zamların yapıldığı bir gerçek.

Nissan Micra geniş bir iç hacme sahip olmasa da, şık tasarımı ve sayısal anlamda fazla diyebileceğimiz versiyon seçenekleri ile tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Bu aracı satın almak isteyenler ise tahmin edebileceğiniz üzere geniş ailesi olan bireyler değil. Hatta bu otomobili daha çok hanımların tercih ettiğini de net bir şekilde ifade edebiliriz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin güncel fiyat listesine bir göz atmış olalım. İşte 2020 Nissan Micra güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler