2020 Skoda Superb güncel fiyat listesi! Fiyatlar arttı!

2020 Skoda Superb fiyatlarında artışlar göze çarptı. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve yeni fiyat listesi!

Uzun zamandır sıfır otomobil piyasasında yapılan fiyat indirimlerinden bahsediyorduk. Ancak bugün tam tersi bir haber ile karşınızdayız. Ülkemizde hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına sahip olan Skoda, geçtiğimiz günlerde otomobil fiyatlarını güncelledi. Resmi internet sitesi üzerinden güncel fiyatlarını duyuran şirket, alt donanım seviyeleri için ufak düzenlemeler yapmış gibi gözüküyor.

Ayrıca giriş paketinin ortadan kaldırıldığına da şahit oluyoruz. Tabii bu tüketiciler için oldukça kötü bir haber. Aralık ayında 291.600 TL'den alıcı bulan 1.5 TSI ACT 150 PS Comfort isimli versiyon seçeneği artık müşterilere sunulmuyor. Böylece en ucuz versiyon seçeneği 343.500 TL'lik 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite adı verilen paket oluyor.

Ayrıca en üst donanım seviyelerinde de ciddi zamlar söz konusu. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz ay 719.700 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan paket artık 765.209 TL'den satışa sunuluyor. Diğer donanım seviyelerinde ise 100'er TL'lik fiyat artışları var. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2020 Skoda Superb güncel fiyat listesine bir göz atmış olalım. İşte yeni fiyatlar!

Popüler Haberler