2020 Volkswagen Golf fiyatları düşmeye devam ediyor!

2020 Volkswagen Golf modellerinin yer aldığı yeni fiyat listesi cezbetmeye devam ediyor!

İçinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile geçtiğimiz yıl otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara artış olarak yansımıştı. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı, fiyatların yükselmesindeki en etikili unsur oldu.

Ancak son birlaç aydır otomobil piyasasındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş yaşanıyor. Birçok otomobil markası, fiyatlarını güncelleyerek düşürdü, bunlardan biri de Polo. Dileriz önümüzdeki aylarda da otomotiv pazarındaki bu fiyat düşüşlerinin devamı gelir.

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Toureg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen, 2020 model sıfır araç modellerinin yer aldığı fiyat listesini güncelledi.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Volkswagen'in ülkemizde en çok talep gören otomobillerinden biri olan Golf'ün Şubat ayı fiyatları da gün yüzüne çıkmış oldu. Güncellenen Golf fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya kıyasla daha makul olduğunu söyleyebiliriz. 

İşte 2020 Volkswagen Golf modellerinin güncellenen fiyatları;

Popüler Haberler