2020 Volkswagen Passat fiyatı 1 milyona yaklaştı! İşte yeni fiyatlar

2020 Volkswagen Passat fiyatları bir kez daha zamlandı. Yayınlanan son listeye göre aracın tavan fiyatı 1 milyon TL'ye yaklaştı.

Otomobil fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Özellikle döviz kurlarındaki hareketlenme, şirketleri fiyat arttırmaya zorluyor. Fiyatı artan son otomobil ise 2020 Volkswagen Passat oldu. Söz konusu aracın tavan fiyatı 1 milyon TL'ye yaklaştı ve ulaşılması zor bir hal aldı. Taban fiyat noktasında ise artık karşımıza 359.200 TL'lik bir bedel çıkıyor diyebiliriz. Aynı paketin geçtiğimiz ayki fiyatı ise 327.700 TL seviyesindeydi. Yani otomobile yalnızca bir ay içerisinde 22.000 TL'ye yakın bir zam gelmiş durumda.

Almanya merkezli otomobil üreticisi Volkswagen, görünüşe göre sevilen modeline ciddi bir zam yapmış. Bu haber aracı almak isteyen kişileri bir hayli üzecek zira yalnızca bir aylık gecikme, onlara 20.000 TL'ye mal olmuş durumda. Dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmayalım ve 2020 Volkswagen Passat güncel fiyatlarına bir göz atmış olalım. İşte aracın versiyon seçenekleri ve açıklanan yeni fiyat listesi!

Popüler Haberler