2020 Volkswagen Tiguan fiyatlarında 23 bin TL'ye varan indirim!

2020 Volkswagen Tiguan Ocak ayı fiyatlarındaki indirimler yüz güldürdü! İşte yeni fiyatlar!

Koronavirüs pandemisi sebebi ile insanlar toplu taşıma kullanmak yerine şahsi araçlarına binmeyi tercih etmişti. Otomobili olmayanların ise, otomobil alma niyetine girmesi ile otomobil fiyatlarda da hareketliliğin başlamasına neden olmuştu. Elebette fiyatlardaki bu artışın tek sebebi arz/talep değildi. Covid-19 salgını sebebi ile, bir süre otomobil pazarında üretimlerin aksaması da bu fiyat artışlarını tetiklemişti.

Neyse ki yeni yılın son ayında sıfır otomobil fiyatları düşüş eğilimine geçmişti. Yeni yılın gelmesi ile birlikte birçok 2020 model sıfır araç modellerinin fiyatlarında artış olması bekleniyordu, ancak Aralık ayında fiyatlarında gerçekleşen düşüş Ocak ayında da devam etti.

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Toureg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen, 2020 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini güncelledi.

Tiguan modelinin yeni fiyat listesine baktığımızda ise, fiyatların düşüş eğiliminde olduğunu görüyoruz. Öyle ki, 23 bin TL'ye varan indirimler mevcut.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Tiguan modellerinin yer aldığı ve Ocak ayı fiyatlarının bulunduğu güncel listeye hep birlikte göz atalım.

İşte 2020 Volkswagen Tiguan modellerinin yer aldığı güncel fiyat listesi;

Popüler Haberler