2021 BMW 2 Serisi yeni fiyat listesi cep yakmaya devam ediyor!

2021 BMW 2 Serisi Mart ayı güncel fiyatları cep yakmaya devam ediyor! Yeni fiyatların yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

2021 yılına girmek üzereyken, geniş böbrek ızgara ve büyük LED farlar ile donatılan 2 Serisi Gran Coupe'nin tanıtıldığını sizlere duyurmuştuk. Model, özellikle de çerçevesiz camları ile diğer önden çekişli kompakt modellerden farklı olduğunu bizlere gösteriyordu.

Modelin arka tarafında oldukça şık duran ince uzun LED stoplara yer verildiğini görmüştük. Bu LED stopların ortasında ise BMW logosunun siyah bir çıta ile birleştirilmiş olduğunu görmüştük.

Elbette ülkemizde satışa sunulan BMW 2 serisi Gran Coupe'den ibaret değil, birçok model mevcut. BMW 2 serisinde Gran Coupe modeline ek olarak, BMW 218i Cabrio, BMW 218i Gran Coupe, BMW 216d Gran Coupe, BMW 216d Active Tourer gibi modeller de yer alıyor. Bunlar arasında bazı modeller ise tasarım çeşitleri ile satışa sunulmaktadır.

Dilerseniz sözü hiç uzatmadan BMW 2 serisinde bulunan yeni modellerin, güncel fiyatlarının yer aldığı listemizi inceleyelim.

İşte yeni 2021 BMW 2 Serisi Mart ayı güncel fiyatları;

Popüler Haberler