2021 BMW 2 Serisi yeni fiyat listesi gözlerinizi kanatacak!

2021 BMW 2 Serisi 2 ay içinde 93 bin 800 TL'ye varan zamlar gördü! İşte yeni fiyatlar!

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını, dolar kurundaki hızlı yükselişler ve çip sorunu gibi faktörlerden dolayı artan araç fiyatları sebebi ile ülkemizde en çok satılan araba modelleri değişirken, bu kriteri ise yeni araç fiyatlarının belirlediğini belirtmekte fayda var. Zira yaşanan bu gelişmeler sonrası, yeni araba alacaklar veya aracını yenilemek isteyen vatandaşların çoğu uygun fiyatlı sıfır araçlara odaklandı. Sıfır araç modellerinin satış rakamları ise bu durumu doğrular nitelikte.

Elbette her kullanıcı uygun fiyatlı araç arıyor diye bir kaide yok, yüksek bütçeli bazı vatandaşlar ise lüks araç modellerine yöneliyor. Bu modellerden biri de i3, iX3, Z4 Roadster, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, X1, X2, X3 ve M Serisi gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran, modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen BMW.

Alman otomotiv sektörünün devlerinden biri olan BMW'nin sıfır araç modelleri, yüksek fiyat etiketleri sebebi ile, diğer modellere nazaran daha yüksek zamlara maruz kalıyor. Örneğin en boş pakete sahip BMW 216d Active Tourer Premium Line Otomatik dizel modeli 2 ay içerisinde tam 93 bin 800 TL zam görmüş durumda. Mart ayında aracın fiyatı 388 bin 900 TL iken, Mayıs ayında ise araç fiyatının 428 bin 400 TL olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz şimdi de 2021 BMW 2 Serisi modelinin göz alıcı tasarım görsellerine ve tüm opsiyonlarının yer aldığı fiyat seçeneklerine göz atalım.

İşte yeni 2021 BMW 2 Serisi Mayıs ayı fiyatl listesi!

Popüler Haberler