2021 Dacia Duster fiyatları dibi gördü! Hiç bu kadar düşmemişti!

Bugün 2021 Dacia Duster güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte detaylar!

Türkiye’deki SUV sevgisi her geçen gün daha da büyüyor. Bunun farkında olan otomobil şirketleri, B sınıfı SUV olarak nitelendirdikleri modellere yoğunlaşıyor. Bu otomobiller hem daha uygun fiyatlı oluyor hem de kompakt bir SUV görünümüne sahip oluyor. Ülkemizde en uygun fiyatlı SUV modellerinin başında ise 2021 Dacia Duster geliyor. Sundukları ile sınıfının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan aracın güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız.

2021 Dacia Duster güncel fiyat listesi! Fiyatlar düştü!

Önümüzdeki haftalarda makyajlı kasası ile karşımıza çıkması beklenen Dacia Duster, bundan hemen önce güzel indirimler aldı. Modelin başlangıç paketinde bizleri 1.0 litrelik benzinli bir motor karşılıyor ve bu motor 90 beygirlik güç üretiyor. Comfort olarak isimlendirilen paketin fiyatı ise hali hazırda 203.000 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu da Dacia Duster’ın uygun fiyatlı SUV modelleri sıralamasında önlerde yer almasına yetiyor.

Aracın en pahalı versiyonu ise 1.5 litrelik motora sahip olan ve 4x4 olan paketi. Bu versiyonun fiyatı ise günümüzde 322.900 TL. Eğer siz de yerden yüksek ve uygun fiyatlı bir otomobile sahip olmak istiyorum diyorsanız, 2021 Dacia Duster’ı listenize mutlaka eklemelisiniz.

Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan 2021 Dacia Duster güncel fiyat listesinin tamamını sizlerle paylaşmış olalım.

Popüler Haberler