2021 Dacia Sandero fiyatları yükselişte! İşte yeni fiyatlar!

5 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Sandero'nun yeni fiyat listesi hoşunuza gitmeyecek!

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan Dacia Sandero ve Sandero Stepway'in Türkiye fiyatları döviz kurunun da etkisi ile oldukça hareketli geçirmişti. Access, Essential, Comfort ve Stepway olmak üzere 4 ayrı model seçeneği ile satışa sunulan Dacia Sandero ülkemizde ilk olarak Şubat ayında 141.900 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Özellikle de son aylarda döviz kurlarındaki artış ve çip sorunu gibi etkenler sıfır araç fiyatlarını olumsuz etkilemiş ve zaten koronavirüs pandemisi sonrasında alevlenen fiyatları daha da yükseltmişti. İlk olarak 141.900 TL ile satışa sunulan Dacia Sandero'nun başlangıç modeli şu anda ise 160.000 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yine de model sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olmaya devam ediyor.

5 ayrı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Sandero'nun en dolu paketi ise 204 bin 900 TL olarak Haziran ayı fiyat listesindeki yerini alıyor.

Yenilenen tasarımda marka kimliğini tanımlayan yeni Y şeklindeki ışık imzalı farlar ve genişleyen omuzları ile daha güçlü ve modern bir görünüm kazanan yeni 2021 Dacia Sandero'nun yenilenen fiyatlarına gelin hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Dacia Sandero Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler