2021 Dacia Sandero kaçırılmayacak fiyatlara satışta!

2021 Dacia Sandero 5 farklı fiyat seçeneği ile kaçırılmayacak fiyatlara satışta!

2020 yılının eylül ayında tanıtılan Dacia Sandero ve Sandero Stepway'in Türkiye fiyatları bu yılın şubat ayında açıklanmış ve son birkaç ayı oldukça hareketli geçirmişti. İlk olarak Türkiye'de 141.900 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Dacia Sandero, Access, Essential, Comfort ve Stepway olmak üzere 4 ayrı model seçeneğine sahip, 

Dacia Sandero'nun başlangıç modeli şu anda ise 160.000 TL olarak karşımıza çıkıyor. Ancak model hala sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olma özelliği taşıyor.

2021 Dacia Sandero'nun giriş seviyesinde 5 ileri manuel şanzımanla tercih edilebilen SCe 65 bg atmosferik benzinli motor yer alırken, üst seçenekte ise TCe 90 bg turbo benzinli motor yer alıyor.

Ayrıca bu motorda 6 ileri manuelin yanı sıra X-Tronic şanzıman seçeneği de sunuluyor. Modelin dış tasarımını incelediğimizde ilk olarak dinamik ön tasarımı ve yenilenmiş jantları gözümüze çarpıyor. Ayrıca aracın yerden yüksekliği modele güçlü bir SUV duruşu kazandırıyor.

Dilerseniz şimdi sizleri 5 ayrı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Sandero'nun yenilenen fiyatları ile başbaşa bırakalım.

İşte 2021 Dacia Sandero güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler