2021 Dacia Sandero Stepway Ağustos ayı fiyatları belli oldu!

Ağustos ayına zamsız giren 2021 Dacia Sandero Stepway, 5 farklı fiyat seçeneği ile satışta!

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Dolayısı ile otomobil alacaklar, markaların sıfır otomobil fiyatlarını anlık olarak takip ediyor. Bilindiği üzere son aylarda otomobil fiyatlarına gelen zamlar ile birlikte en düşük otomobil fiyatı bile 160 bin TL'yi aşmış durumda. Fiyat artışındaki en büyük sebepler ise dövizdeki dalgalanmalar, pandemi koşulları, arz kısıntısı gibi unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Ağustos ayının gelmesi ile birlikte sıfır otomobillere zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu, bakalım Dacia Sandero Stepway tarafında durum ne?

Geçtiğimiz Temmuz ayında fiyatlarını incelediğimizde, bu defa Sandero Stepway fiyatlarında indirim gerçekleştiğini görmüştük. Örneğin, en düşük pakete sahip Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg modeli bir önceki ay 196 bin TL değerine ulaşmışken, içinde bulunduğumuz Ağustos ayında ise 4 bin 600 TL indirim görerek, 191 bin 400 TL fiyat etiketi ile, fiyat listesindeki yerini aldı. Diğer yandan en dolu pakete sahip Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg modelinin ise geçtiğimiz Temmuz ayı fiyatları ile aynı olduğunu görüyoruz. Yani Ağustos ayında yine 224.900 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Tüm bu bilgileri verdikten sonra şimdi de, Dacia Sandero Stepway'in tüm opsiyon seçeneklerinin de yer aldığı güncel fiyat listesini inceleyelim.

İşte Dacia Sandero Stepway modelinin Ağustos ayı fiyat listesi! 

Popüler Haberler