2021 Dacia Sandero Türkiye'ye geliyor! İşte özellikleri!

Yeni bir altyapıya sahip olan 2021 Dacia Sandero Türkiye'ye geliyor! Tamamen yenilenen Dacia Sanderoartık daha iddialı!

Tamamen yenilenen Dacia Sandero artık daha iddialı! Yeni Clio tabanlı bir altyapı kullanılan otomobilde artık daha güçlü bir tasarım ve daha zengin donanımların kullanıldığını görüyoruz. Dinamik ön tasarımı, yenilenmiş jantları ve yerden yüksekliği modele güçlü bir SUV duruşu kazandırıyor.

Dacia Sandero, önceki nesillerine kıyasla boyu 2 cm’lik artarak 4,9 metreye ulaşırken, aks mesafesi de1,5 cm’lik artışla 2,60 metreye ulaşmış. Ayrıca tavan 1 cm alçaltılırken, genişlik de 12 cm artarak, 1,73 metreden 1,85 metreye ulaşmış.

Dinamik ön tasarımı, yeni Y şeklindeki ışık imzalı LED farlar modele güçlü bir SUV duruşu kazandırırken ön tasarıma kattığı derinlik sayesinde modelin karakterini daha da güçlendiriyor. Yeni Y şeklindeki ışık imzalı arka farlar ve daha pratik erişim sağlayan bagaj kapağı ile dış tasarımı çok daha dinamik.

Yepyeni jantları, yerden yüksekliği, çok amaçlı modüler tavan barları ile Yeni Sandero Stepway daha fazla konfor sağlarken hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Ayrıca göz hizasında konumlandırılan gösterge paneli, yol bilgilerini rahatlıkla takip etmenizi sağlarken 8” multimedya ekranı ile Apple CarPlay ayrıcalığından yararlanmanız mümkün. CarPlay uyumlu Media Display sistemiyle telefonunuzu 8" multimedya ekranına yansıtarak telefon, radyo, navigasyon, multimedya özelliklerini kullanabilirsiniz. Bluetooth bağlantısı ve USB girişleriyle telefonunuzu kolayca bağlamanız mümjün.

2021 Dacia Sandero, Access, Essential, Comfort ve Stepway olmak üzere 4 ayrı model seçeneği ile satışa sunulacak olan modelin Stepway modelleri ise kendi içinde Essential, Comfort ve Prestige olmak üzere performans ve diğer özellikleri bakımından üç ayrı kola dağılıyorlar.

Turuncu detaylı havalandırma çerçeveleri, kapı kollarında ve koltuk döşemelerindeki detaylarla bütünlük sağladığını görüyoruz. Tüm bunların yanı sıra, ECO Mode özelliği yakıt tasarrufunu arttırmayı ve emisyonu azaltmayı hedefliyor.

Aracın diğer özellikleri ise sırası ile şu şekilde;

E-call (otomatik acil durum çağrısı)
Ön ve arka park sensörü ve geri görüş kamerası
Kör nokta uyarı sistemi
Yokuşta Kalkış Destek Sistemi
Elektronik park freni
Hız sabitleyici-hız sınırlayıcı
Elektrik takviyeli direksiyon

Yeni Sandero Stepway Dacia'nın benzin ve LPG çift yakıtlı motor seçeneğiyle sunuluyor: Fabrika çıkışlı LPG sistemine sahip ECO-G modeli Turboşarjı ve 100 beygir gücüyle ECO-G motor tasarruf ve sürüş keyfini bir araya getiriyor.

Benzinli TCe90 bg modeli ise, manuel vites kutulu bu yeni nesil 3 silindirli 90 bg turbo motor yakıt tüketimini kontrol altında tutarken sürüş keyfinizinizden taviz vermiyor.

Benzinli TCe 90 bg xtronic modeli ise, yeni nesil xtronic 2 pedallı otomatik vites kutusuyla donatılan bu 3 silindirli 90 bg turbo motor sayesinde, rahat kalkış yapmanıza ve esnek hızlanma deneyimine ve yumuşak vites geçişlerine olanak tanır.

Dilerseniz şimdi de 2021 Dacia Sandero'nun tasarım görsellerine göz atalım.

Popüler Haberler