2021 Egea SW Haziran ayı fiyatları üzmeye devam ediyor!

2021 Fiat Egea Station Wagon, zam görmeye devam ediyor. Kampanya fiyatları, geçtiğimiz ayın normal satış fiyatları ile aynı.

Koronavirüs pandemisi ile birlikte şahsi otomobillere olan rağbet oldukça arttı. Zira insanlar, pandemi döneminde hastalık kapmamak için toplu temastan kaçınmak istiyorlar. Lakin pandemi, döviz kurlarındaki artış, otomobil sektöründe yaşanan çip krizi derken fiyatlar oldukça yükselmiş durumda. Öyle ki; son satış fiyatlarını incelediğimizde 150 bin TL altına sıfır araç bulmak imkansız hale gelmiş durumda.

Egea, 500, 500L, 500X, Panda, Fiorino Panaroma, Doblo Panaroma gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Fiat'ın uzun süredir Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobil ünvanını elinde bulunduran Egea Sedan modeli dahi 157 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiyatı en çok merak edilen otomobil modelleri arasında yer alan Fiat Egea modelleri Haziran ayında da zam görmeye devam ediyor.

2021 Fiat Egea Station Wagon'un en boş pakete sahip 1.3 M.Jet 95 HP Street Manuel Dizel modeli 213 bin 900 TL olarak karşımıza çıkarken, en dolu pakete sahip 1.6 M.Jet 130 HP Lounge Manuel Dizel modeli ise 296 bin 500 TL olarak Haziran ayı fiyat listesindeki yerini alıyor.

İşte 2020 Fiat Egea Station Wagon modellerinin yer aldığı Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler