2021 Fiat Doblo fiyat listesi! Bu fiyata Doblo mu olur?

Ülkemizin en çok tercih edilen hafif ticari modeli olan Doblo, bu sefer fiyatları ile enişteleri üzecek gibi gözüküyor.

Bildiğiniz gibi sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri sizlere düzenli olarak paylaşıyoruz. Bugünkü konuğumuz ise hafif ticarilerin kralı olan Fiat Doblo olacak. 2021 model yılını baz aldığımız araç, enişteleri bu sefer üzecek gibi gözüküyor. Ticaret yapanları ve geniş ailesi olanların tercihi olan Doblo da son bir yıl içerisinde ciddi zamlar aldı.

2021 Fiat Doblo fiyat listesi! Eniştelerin gözü yaşlı

2021 model Fiat Doblo, koltuklu versiyonu için giriş seviyesinde bizlere 1.3 litrelik dizel bir motor sunuyor. 95 beygir güç üreten bu motora ise tabii ki de manuel bir şanzıman eşlik ediyor. Easy olarak isimlendirilen bu paket, hali hazırda ülkemizde 175.900 TL’den alıcı buluyor. Eğer bunun yerine daha performanslı olan 1.6 litrelik motoru tercih etmek isterseniz ödemeniz gereken bedel 182.900 TL’ye kadar çıkıyor.

Ülkemizdeki Doblo sevgisi bildiğiniz gibi bambaşka. Tabii ki rakiplerine oranla daha uygun fiyat ve versiyon seçenekleri sunan bu araca olan talep oldukça normal. Ticaret yapmak isteyen de, geniş aileye sahip olan da gönül rahatlığı ile Doblo satın alabiliyor. Çünkü modelin parçası da kolay bulunuyor ve buna bağlı olarak bakım maliyetleri de bir hayli uyguna geliyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri modelin güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım.

Popüler Haberler