2021 Fiat Egea Hatchback fiyatları yükselmeye devam ediyor! - Haziran

2021 Fiat Egea Hatchback zam üstüne zam görmeye devam ediyor! Yeni fiyatlar cep yakacak!

Fiat ülkemizde satışa sunulan zengin model içerikleri ile oldukça beğenilen otomobil markaları arasında yer alıyor. Model özelliklerine bakıldığında ise rakiplerine kıyasla daha makul fiyatlar ile satışa sunulduğu aşikar. Bu nedenle markanın en çok tercih edilen modeli ise 2021 Fiat Egea olarak karşımıza çıkıyor. Bilindiği üzere Fiat Egea Hatchback modeli Street, Urban ve Lounge olmak üzere 3 farklı donanım seviyesini bünyesinde barındırıyor. 

Fakat döviz kurlarındaki yükseliş Fiat Egea'nın da, zam gören sıfır araçlar kervanına katılmasına sebep oldu. Özellikle de son birkaç aydır fiyat artışı gerçekleştirilen Fiat Egea'nın Hatchback modeli 10 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunuluyor.

En düşük opsiyon seçeneklerinin yer aldığı 1.4 Fire 95 HP Street Manuel (Benzinli) modeli tavsiye edilen kampanyalı fiyatına rağmen 175 bin 900 TL fiyat etiketine sahipken, en yüksek opsiyon seçeneklerinin yer aldığı 1.6 M.Jet 130 HP Lounge Manuel (Dizel) modeli ise 292 bin 900 TL kampanyalı satış fiyatı ile Haziran ayı listesindeki yerini alıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2021 Fiat Egea Hatchback modelinin tüm modellerinin yer aldığı Haziran ayı fiyat listesini hep birlikte inceleyelim.

İşte 2021 Fiat Egea Hatchback modellerinin yer aldığı Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler