2021 Fiat Egea Sedan fiyatları bir zam daha gördü! İşte yeni fiyalar!

2021 Fiat Egea Sedan fiyatları güncellendi. Geçtiğimiz ay bir zam gören modeller, bu ay tekrar zam gördü!

2021 Fiat Egea Sedan güncel fiyatları ile bu kez yine üzdü! Döviz kurlarındaki artışların ardından otomobil fiyatları yeniden güncellendi. Birçok otomobil markası, fiyatlarında artış gerçekleştirdi, bunlardan biri de Fiat.

Sıfır otomobil alma niyetinde olan vatandaşların en çok tercih ettiği markalardan biri İtalyan Fiat olurken, grubun Türkiye'de üretimi yapılan Egea modeli ise en çok ilgi gören otomobil modellerinden oldu. Zira Egea modeli hala otomobil piyasasının en uygun fiyatlı otomobili. Ancak buna rağmen Fiat Egea da son 2 aydır zam görmeye devam ediyor

Egea, 500, 500L, 500X, Panda, Fiorino Panaroma, Doblo Panaroma gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Fiat, 2021 model sıfır araç modellerinde yeniden fiyat değişikliğine gitti.

Egea modelinin yeni fiyat listesine baktığımızda, bu yine fiyat artışı gerçekleştiğini görmekteyiz. Öyle ki; giriş sınıfı modeli 142 bin 900 TL'den başlayan fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, en dolu modelinin ise 286 bin 900 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Egea modellerinin yer aldığı ve Nisan ayı fiyatlarının bulunduğu güncel listeye hep birlikte göz atalım.

İşte 2020 Fiat Egea modellerinin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler