2021 Fiat Egea Sedan Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyat listesi!

2021 Fiat Egea Sedan Türkiye'de satışa sunuldu! İşte resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan fiyat listesi!

Fiat, beklenmedik bir şekilde 2021 model Fiat Egea modellerini Türkiye pazarında satışa sundu. Oldukça pahalı olan ülkemiz otomobil piyasasına giriş yapan makyajlı Fiat Egea Sedan, başlangıç paketi ile 130.900 TL'den satışa sunuldu. Modelin bu donanım seviyesi, kullanıcılara 1.4 litrelik 95 beygir üreten benzinli bir motor sunuyor. Otomobilin en dolu paketinin ise 224.900 TL'lik bir fiyat etkine sahip olduğu görülüyor.

2021 Fiat Egea Sedan yenlenmiş iç ve dış tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ön tarafta yer alan ızgaraların üzerinde koca bir FIAT yazısı bizleri karşılarken, iç kısımda yenilenmiş bir bilgi-eğlence ekranı kullanıcılara göz kırpıyor. Bunun haricinde genel olarak aracın iç kısmında alışılagelmişin dışında bir şey bulunmuyor. Şirketin Güney Amerika'da kullandığı büyük FIAT yazısını buraya taşıması, modele farklı bir hava katıyor.

Evet, demin de ifade etmeye çalıştığımız gibi otomobilin giriş paketi, 130.900 TL'den satışa sunulacak. Benzinli motor yerine Dizel seçeneğini tercih edenlerin cebinden ise en az 167.900 TL çıkacak. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2021 Fiat Egea Sedan fiyat listesine bir bakmış olalım. İşte resmi site üzerinden yayınlanan liste!

Popüler Haberler