2021 Fiat Fiorino fiyat listesi! Türkiye’nin en ucuz arabası!

Bugün sizlerle beraber Türkiye’nin en ucuza satılan sıfır arabası olan 2021 Fiat Fiorino’yu mercek altına almış olacağız.

Ülkemizde sıfır araç satın almak son dönemlerde hayli zor bir hal aldı. Çünkü son yıllarda yaşanan gelişmeler, sıfır arabaların fiyatlarının sürekli olarak artması ile sonuçlandı. Bu gelişmeler arasında ülkemiz özelinde döviz fiyatlarındaki artışlar ve ÖTV oranlarındaki değişimleri sayabiliriz. Dünya genelinde ise pandemi sonrasında yaşanan çip ve çeşitli ham madde krizleri olarak ifade edebiliriz. Bugün ise güncel şartlar altında en ucuz olan arabanın fiyatlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

2021 Fiat Fiorino fiyat listesi! Türkiye’nin en ucuz arabası!

Doblo’nun kardeşi olarak nitelendirebileceğimiz Fiorino, ülkemizde fazlasıyla seviliyor. Yollarda sıkça görebileceğimiz araç, uygun fiyat listesi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Model Combi olarak isimlendirilen gövdesi ile baz donanım seviyesinde 129.900 TL’den alıcı buluyor. Pop olarak ifade edilen bu donanımda kullanıcılara 1.4 litrelik benzinli bir motor sunuluyor. 77 beygir güç üreten bu motora tabii ki de manuel şanzıman eşlik ediyor.

Ayrıca Fiorino dizel ve benzin/lpg seçeneklerine de sahip olarak satılıyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte karşınızda Türkiye’nin en ucuz arabası 2021 Fiat Fiorino!

Popüler Haberler