2021 Ford Focus indirimli fiyatlar devam ediyor! - Mart

2021 Ford Focus alma niyetiniz var ise, kampanyalı fiyat listesi ilginizi çekebilir! İşte yeni fiyatlar!

Sıfır otomobil piyasasında fiyatlar yerinde durmuyor. Özellikle de son birlaç aydır otomobil piyasasındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş yaşanıyor. Birçok otomobil markası, fiyatlarını güncelleyerek düşürdü, bunlardan biri de Ford. Dileriz önümüzdeki aylarda da otomotiv pazarındaki bu fiyat düşüşlerinin devamı gelir.

Ford, Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Ecosport, Mondeo, Galaxy, S-MAX, Edge, Mustang gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Ford, 2021 model sıfır araç modellerini yeniden güncelledi.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Ford'un ülkemizdeki en beğenilen otomobillerinden biri olan Focus'un Mart ayı fiyatları da gün yüzüne çıkmış oldu. Güncellenen Focus fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya kıyasla daha makul olduğunu söyleyebiliriz.

2021 Ford Focus 24 ayrı model seçeneği ile, 212,500 TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 212,500 TL'den başlayan fiyat seçeneği 389.300 TL fiyat eiketine kadar uzanıyor. 

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2021 model Ford Focus güncel fiyatlarının yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım!

İşte 2021 model Ford Focus modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler