2021 Ford Kuga 20 Bin TL'yi aşan indirimler sunuyor!

Yenilenen Ford Kuga fiyatlarında indirimler devam ediyor! Güncellenen fiyatlara gelin yazımızın devamından göz atalım!

Pandemi süreci ile birlikte bireysel araç kullanma isteği oldukça artış gösterdi. Zira birçok insan bulaş riskinin hızlı yayılmasına sebep olduğu için toplu taşıma araçlarını kullanmaya korkuyor.

Talebin fazla olması ve korovirüsün üretim sektöründeki olumsuz etkileri ile otomobil fiyatları oldukça yükseldi, ancak diğer yandan otomotiv sektöründe yer alan birçok marka çeşitli kampanyalar ile alım kolaylığı sağlamaya devam ediyor.

Otomotiv sektörünün lider markalarından olan Ford’un, Mayıs ayına özel düşük faizli kredi kampanyası, ilgi görmeye devam ediyor. Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Ecosport, Yeni Ford Kuga ve Yeni Ford Puma model otomobillerden birini alma niyetiniz var ise elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira 100.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz kampanyası 31 Mayıs’da son bulacak.

2021 Ford Kuga modelinde de kampanya indirimleri devam ediyor. Model 20 Bin TL'yi aşan indirimlerle Mayıs ayı fiyat listesindeki yerini alıyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de 2021 Ford Kuga modelinin diğer opsiyon seçeneklerinin yer aldığı fiyat listesine ve aracın tasarımını yansıtan görsellere göz atalım.

İşte 2021 Ford Kuga Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler