2021 Ford Kuga fiyat listesi! Uygun fiyata dev SUV!

2021 Ford Kuga fiyatları, rakip modeller ile kıyaslandığında oldukça uygun kalıyor. İşte aracın fiyat listesi!

ABD merkezli otomotiv devi Ford, güzel araçlar üretmeye devam ediyor. Şirketin C-SUV alanındaki kozu ise Kuga ismi ile piyasada varlığını devam ettiren model. Segmentindeki rakiplerine kıyasla geniş iç ve bagaj hacmi sunan Kuga, alternatifi bol versiyon seçenekleri ile de tüketicileri kendine çekmeyi başarıyor. Biz de bugün aracın güncel fiyat listesini ve versiyon seçeneklerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

2021 Ford Kuga fiyat listesi! Uygun fiyata dev SUV!

Ford Kuga baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. Ford yetkilileri tarafından EcoBoost olarak isimlendirilen bu motor, 120 beygirlik güç üretmeyi başarıyor. Style olarak adlandırılan bu donanım seviyesinde bahsi geçen motora manuel şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmeyelim. 2021 Ford Kuga bu paket ile beraber hali hazırda 395.000 TL’den alıcı buluyor.

Eğer manuel benzinli seçenek yerine manuel dizel tercihinde bulunmak istiyorum diyorsanız, ödemeniz gereken bedel haliyle biraz daha yükseliyor. Aynı donanımın dizel versiyonu, liste fiyatına göre 411.100 TL’den satılıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin tüm fiyatlarını içeren listeyi sizlerle paylaşmış olalım. İşte 2021 Ford Kuga versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler