2021 Ford Kuga güncel fiyat listesi! İşte size fırsat!

Bugün 2021 Ford Kuga güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte detaylar!

Türkiye’deki otomobil piyasasında olan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise sınıfının iddialı modellerinden birisi olan 2021 Ford Kuga. Segmentindeki rakiplerine kıyasla daha geniş bagaj ve iç hacmi olan Kuga, ülkemizde de oldukça tercih ediliyor. Aracın güncel fiyat listesi hali hazırda belki çok da uygun değil ancak bu piyasa içerisinde sizlere güzel fırsatlar da sunuyor.

2021 Ford Kuga güncel fiyat listesi! İşte size fırsat!

C-SUV olarak tanımlayabileceğimiz Ford Kuga, 2021 model yılı ile bugünkü konuğumuz oluyor. Konforlu bir yapıya sahip olan Kuga, gerek dış tasarımı gerekse kokpit tasarımı ile tüketicileri kendine çekmeye devam ediyor. Style, Titanium ve ST-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile takipçilerin beğenisine sunulan araçta manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri de var.

2021 Ford Kuga, baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik EcoBoost olarak isimlendirilen benzinli bir motor ile geliyor. 120 beygir güç üreten bu motora 6 ileri manuel bir şanzıman eşlik ediyor. Bahsi geçen paketin fiyatı ise resmi sitede 395.000 TL olarak gözüküyor. Modelin en dolu paketinde ise 2.5 litrelik 225 beygir güç üretebilen hibrit motor var. Tabii ki otomatik şanzıman ile donatılan ve ST-Line olarak isimlendirilen bu donanım seviyesindeki fiyat ise 1.255.200 TL.

Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan 2021 Ford Kuga güncel fiyat listesinin tamamını sizlerle paylaşmış olalım.

Popüler Haberler