2021 Ford Puma fiyat listesi! Bu fırsatı kaçırmayın

ÖTV indirimi ile birlikte Ford Puma fiyatları da düştü. Eğer şu sıralar B segment bir SUV model almayı düşünüyorsanız fırsatı kaçırmayın.

Türkiye’deki sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Ford Puma olacak. B-SUV alanında yaşanan gelişmelere Puma isimli modeli ile katılan Ford, pastadan aldığı payı genişletmek adına güzel seçenekler sunuyor. Oldukça şık bir tasarım yapısına sahip olan Puma, sınıfındaki rakiplerine kıyasla kullanıcılarına iyi bir kalite hissiyatı da sunuyor.

2021 Ford Puma fiyat listesi! Bu fırsatı kaçırmayın

456 litrelik bagaj hacmine sahip olan Ford Puma’da bu sayı koltuklar yattığında 1216 litreye kadar çıkabiliyor. 1326 kilogram olan modelin NCAP testlerinden ise beş yıldız aldığını söylemekte fayda var. 2021 Ford Puma baz donanım seviyesinde 1.0 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 95 beygirlik güç üreten bu motora ise 6 ileri manuel bir şanzımanın eşlik ettiği görülüyor. Style olarak isimlendirilen bu paket, hali hazırda 246.700 TL’den alıcı buluyor.

Ford’un bu noktada manuel şanzıman da sunuyor olması oldukça önemli bir detay. Çünkü manuel vites ve otomatik vites arasında 20.000 TL gibi ciddi bir fiyat farkı bulunuyor. Aracı satın almak isteyenler ancak fiyat anlamında biraz daha uygunu kovalayanlar için bunun oldukça değerli olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmayalım ve otomobilin güncel fiyat listesini sizlerle baş başa bırakalım. İşte 2021 Ford Kuga fiyat listesi!

Popüler Haberler