2021 Ford Puma kampanyalı fiyatlar devam ediyor!

2021 Ford Puma'nın yenilenen kampanyalı fiyatlarını sizler için derledik!

Bilindiği üzere koronavirüs pandemisi sonrasında otomobil fiyatlarında ciddi artışlar meydana geldi, döviz kurlarının hızlı yükselişi ve çip krizinin patlak vermesi ile fiyatlar daha da alevlendi. Otomotiv markalarının koronavirüs pandemisinden sonra en büyük sorunu haline gelen ve üretimde ciddi aksaklıklara ve durmalara neden olan çip krizi, bazı üreticilerin sıfır araç modellerinde kampanya indirimlerini askıya almasına, ya da fiyatlarına zam uygulamasına sebebep olurken, bazı üreticiler ise bu sorundan daha az etkilenmek adına çareyi bazı donanım özelliklerini azaltmakta buldu.

Örneğin; Peugeot güncel 308 modelinde sunduğu dijital gösterge panelini, yıl sonuna kadar klasik analog göstergelerle değiştirdi. Renault ise, Türkiye’de satışa sunulmayan Arkana modelinin dijital bilgi ekranını kaldırdı.

Peki 2020 yılının ortalarında piyasaya sürülen, son derece dikkat çekici bir tasarıma ve hibrit motor seçeneğine sahip olan Ford Puma'da durum ne? Ford Puma da birçok otomobil markasının yaptığı gibi fiyatlarına zam uyguladı, ancak diğer yandan kampanya indirimli fiyat seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2021 Ford Puma'nın Mayıs ayı fiyat seçeneklerine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 model Ford Puma modellerin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler