2021 Honda Civic fiyat listesi! Bu fiyata inanamayacaksınız!

Bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Honda Civic fiyatlarını mercek altına alıyor olacağız.

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Honda Civic olacak. C segmenti bir sedan olan Civic, şık tasarımsal yapısı ve üst sınıfı andıran malzeme kalitesi ile tüketicilerin en çok beğendiği otomobillerden biri. Aracı bu kadar popüler yapan noktalardan birisi de ülkemizde Honda’ya duyulan özel ilgi.

2021 Honda Civic fiyat listesi! Bu fiyata inanamayacaksınız!

2021 Honda Civic, baz donanım seviyesinde 1.6 litrelik benzinli bir motor ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Elegance olarak isimlendirilen bu pakette bahsi geçen motora otomatik şanzıman eşlik ediyor. Model bu özellikleri ile beraber hali hazırda ülkemizde 260.788 TL’den alıcı buluyor. Tabii ki de daha üst donanımlara çıktıkça, ÖTV matrah dilimlerinin de değişmesi ile birlikte fiyatların ulaşılmaz noktalara çıktığını görüyoruz.

Otomobil arka tarafta yolculara oldukça iyi diz ve baş mesafeleri sunuyor. Bagaj kısmında ise kullanıcıları 519 litre genişliğinde bir alan karşılıyor ki aracın bu değer ile sınıfının ihtiyaçlarına cevap verdiğini söylemek mümkün. Dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri Honda Civic güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler