2021 Honda Civic Sedan fiyatları yükselmeye devam ediyor! - Mayıs

Döviz kurundaki artış sonrası zam gören bir başka model 2021 Honda Civic Sedan olarak karşımıza çıkıyor! İşte yeni fiyatlar!

Özellikle de yeni yılda yükselen fiyatlardan sonra sıfır otomobil sahibi olmak daha da zor hale geldi. Koronavirüs pandemisi, döviz kurundaki yükseliş ve çip tedariğinde yaşanan sorunlar bu fiyat artışlarının en büyük sebebi. Öyle ki; sıfır otomobil almak isteyen müşteriler en ucuz otomobil için bile 146 bin 900 TL tutarı gözden çıkarmaları gerekiyor.

Sıfır araç modellerine zam uygulayan bir başka marka ise Honda. Honda'nın 2021 Civic Sedan modelinin en düşük paketi 1.6L Benzin Otomatik Elegance'ın Mayıs ayı fiyatını incelediğimizde 8 bin 900 TL zam görerek 303 bin 400 TL olduğunu görmekteyiz. En yüksek donanıma sahip 1.6L ECO Otomatik Elegance modelinin ise 9 bin TL zam görerek, 308 bin 700 TL olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de 3 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 model Honda Civic Sedan'ın tüm opsiyonlarının yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine hep birlikte göz atalım!

İşte 2021 model Honda Civic Sedan modellerin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler