2021 Hyundai Elantra fiyatları yenilendi! İşte Haziran ayı fiyatları!

2021 Hyundai Elantra, ülkemizde satışa çıktığından beri zam görmeye devam ediyor!

Elantra, bilindiği üzere geçtiğimiz Nisan ayında ülkemizde satışa çıktı ve bu sayede zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Hyundai, ürün gamına Elantra isimli otomobil modelini de dahil etmiş oldu. Model Hyundai'ın içinde bulunduğumuz yılda Türkiye'de satışa çıkarmayı planladığı 5 modelden biri olma özelliği taşıyor. 

2021 Hyundai Elantra modelinin, ülkemizdeki otomobil piyasasına hemen uyum sağladığını söyleyebiliriz. Zira model ilk olarak Nisan ayında satışa sunulmaya başladığından bu yana zam görmediği bir ay geçirmedi.

2021 Hyundai Elantra'nın en boş pakete sahip 1.6MPI 6 İleri Manuel Style (Benzinli) modelinin tavsiye edilen liste fiyatı Haziran ayında 231.500 TL olarak karşımıza çıkıyor. Bu modelin Haziran ayı fiyatını geçtiğimiz Mayıs ayı fiyatları ile kıyasladığımızda herhangi bir değişiklik olmadığını görüyoruz. Lakin geçtiğimiz Mayıs ayında, en dolu pakete sahip 1.6MPI CVT Otomatik Elite (Benzinli) modelinin tavsiye edilen liste fiyatı 375.000 TL iken, içinde bulunduğumuz Haziran ayında ise 17.000 TL zam görerek 392.000 TL olarak yenilenen fiyat listesindeki yerini aldığını görmekteyiz.

Dilerseniz şimdi de yeni Style, Style Comfort, Smart, Elite ve Elite Plus olarak toplam beş donanım seviyesine sahip olan Hyundai Elantra'nın diğer opsiyon seçeneklerinin de yer aldığı Haziran ayı fiyat listesini ve göz alıcı tasarımını inceleyelim.

İşte 2021 Hyundai Elantra Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler