2021 Hyundai i10 fiyatları dipte! İşte güncel fiyat listesi!

2021 Hyundai i10 fiyatları dibi gördü. Otomobilin fiyatları, uzun zaman sonra önemli bir düşüş gösterdi.

Cumhurbaşkanı kararı ile beraber Resmi Gazete üzerinden yayınlanan ÖTV düzenlemesi, otomobil pazarında taşları yerinden oynattı. Pek çok otomobil markası, resmi sitesi üzerinden fiyatlarını güncelledi. Bu modaya uyan firmaların başında ise Hyundai geliyor. Güney Kore merkezli otomotiv devi, i10 başta olmak üzere pek çok modelinde önemli indirimler yaptı. 2021 Hyundai i10, baz donanım seviyesinde 5.509 TL’lik bir fiyat indirimi ile takipçilerini mutlu etmeyi başardı.

2021 Hyundai i10 fiyatları dipte! İşte güncel fiyat listesi!

A sınıfında yer alan Hyundai i10, segmentinin tercih edilen otomobillerinden birisi olarak görülüyor. Sınıfının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan araç için ülkemizde de talep hayli fazla. Özellikle küçük, kolay kullanılabilen bir otomobil satın almak isteyenlerin tercihi genellikle i10 oluyor. Bahsi geçen modelin fiyatının düşmesi, bu sebepten dolayı oldukça önemli diyebiliriz.

ÖTV matrah dilimlerinin değişmesi sonrasında Hyunda i10 fiyatları da geriledi. ÖTV düzenlemesi öncesinde en boş paketi ile 162.350 TL’den satılan otomobil, artık 156.841 TL’den alıcı bulacak. Bu da aracın fiyatında 5.509 TL’lik bir indirimin yapıldığını bizlere söylüyor. Modelin 1.2 MPI 5 İleri AMT Elite Çift Renk (Benzinli) paketinde de güzel bir indirim fırsatı söz konusu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri aracın fiyat listesi ile baş başa bırakalım!

Popüler Haberler