2021 Nissan Micra 56 bin TL'ye varan indirimlerle satışta! - Nisan

2021 Nissan Micra alma niyetiniz var ise, indirimli fiyatlar yüzünüzü güldürebilir! 56 bin 500 TL'ye varan indirimler mevcut!

Döviz kurlarındaki artışların ardından otomobil fiyatları yeniden güncellendi. Birçok otomobil markası, fiyatlarında artış gerçekleştirdi, bunlardan biri de Nissan. Ancak markanın 56 bin 500 TL'ye varan indirimli kampanya fiyatları bu ateşi bir nebze söndürüyor...

Nisan Juke, Nissan Micra, Nisan Qashqai, Nisan X-Trail gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Nissan, 2021 model sıfır araç model fiyatlarında yeniden güncelleme yaptı.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Nissan'ın ülkemizdeki en beğenilen otomobillerinden biri olan Micra'nın Nisan ayı fiyatları gün yüzüne çıktı. Güncellenen Micra fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya kıyasla daha makul olduğunu görüyoruz.

2021 Nissan Micra 10 farklı fiyat seçeneği ile karşımıza çıkıyor. En düşük modeli 181.900 TL'den başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulan 2021 model Nissan Micra'nın en üst modeli ise 289.000 TL'den satışa sunuluyor.

İşte 2021 Nissan Micra modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi; 

Popüler Haberler