2021 Nissan Qashqai 67 bin TL'ye varan indirimlerle satışta! - Mart

2021 Nissan Qashqai fiyatları güncellendi. 67 bin TL'ye varan kampanya indirimleri adeta cezbediyor!

Sıfır otomobil piyasasında fiyatlar yerinde durmuyor. Özellikle de son birlaç aydır otomobil piyasasındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş yaşanıyor. Birçok otomobil markası, fiyatlarını güncelleyerek düşürdü, bunlardan biri de Nissan.

Nisan Juke, Nisan Micra, Nisan Qashqai, Nissan X-Trail gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Nissan, 2020 ve 2021 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini yeniden güncelledi.

2021 Nissan Qashqai alma niyeti olanlara müjde! Mart ayı tavsiye edilen kampanyalı liste fiyatları 67 bin TL'ye varan indirimler sunuyor.

En uygun fiyatlı olan modeli 1.3 DIG-T 160 DCT Tekna 304.900 TL fiyat etiketi ile satışa sunulurken, en dolu modeli 1.5 dCi 115 DCT UEFA Champions League Edition 379.900 TL fiyat etiketi ile alıcılarını bekliyor.

Fiyatların yanı sıra aracın yeni tasarımını gözler önüne seren görsellere de göz atacağız. SUV araçların içerisinde en çok satılan modellerin başında yer alan Qashqai, bilindiği üzere artık yeni bir görünüme kavuştu. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan 2021 Nissan Qashqai modelinin yeni tasarımına ve güncellenen fiyat listesine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Nissan Qashqai modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler